Най-новата версия на Фейсбук - Timeline

Активирайте най-новиия фейсбук в 6 лесни стъпки!

А вече и с 1 стъпка като отидете на адрес http://www.facebook.com/about/timeline и кликнете на зеления бутон „Get timeline” - Ъпдейт от 16.12.2011


Фейсбук пусна новия си Developer Release Timeline версия - само за разработчици, която ще надхвърли очакванията Ви. Новата функционалност и сериозната промяна на дизайна ни предоставя доста интересен нов потребителски фейсбук "живот". Няма я вече познатата ни стена "Wall" вече е линия на живота - "Timeline"
Това нововъведение е най-фрапиращата актуализация до сега, която социалната мрежа ни предоставя, и ето как с 6 лесни стъпки ще Ви покажем как да надхитрите фейсбук по съвсем легален начин и да се докоснем до нея.


1 Стъпка:

Отидете на https://developers.facebook.com/apps, Цъкнете на “allow” [ако се покаже]. И после горе в дясно цъкнете на “+Create new App”

Активиране на новия фейсбук Timeline

2 Стъпка:

Попълнете полетата “App Display Name” и “App Namespace“. Напишете каквото искате. И продължете напред натискайки “continue“.

Активиране на новия Facebook Timeline


3 Стъпка:

На следващата страница изберете от ляво вашето ново приложение и натиснете надписа “Open Graph”

Как да активирам новата версия на фейсбук

4 Стъпка:

Въведете произволна информация и натиснете “Get Started“. Ако искате въведете думите от картинката за да не се чудите много какво точно искате да напишете. Това не е важно, така или иначе приложението, което създаваме няма да работи и да се показва никъде.

Социалната мрежа Фейсбук - с нова визия

5 Стъпка:

На следващата страница скролнете най-долу и натиснете “Save changes and next“.

Нов дизайн във Фейсбук

След това пак скролнете най-долу и натиснете “Save and Finish“.

Нов дизайн във Фейсбук

6 Стъпка:

Това е! Отидете във вашата профилна страница във facebook и най-отгоре ще откриете съобщение като на картинката. Натиснете “Get it now” и вече имате най-новия профил във фейсбук. Насладете му се и открийте новостите в него. Обаче забележете, че само потребители, които притежават фейсбук Timeline, могат да виждат Вашия Timeline профил.

Приятно използване на новата версия на Фейсбук!

  • Е честито! Ако правилно сте следвали стъпките вече имате новия напълно обновен Facebook профил. Наслаждавайте му се и си поиграйте добре с новите настройки и функции които предоставя.

За тези които не харесат ноата визия на профила си във фейсбук, не му свикват или просто не им допада - ето как да си върнете стария изглед.

Влезте във https://developers.facebook.com/apps и изберете апликацията, която създадохме. След това горе в ляво изберете "Edit App" и на следващата страница от ляво в менюто изберете "Delete app", сред това потвърдете като натиснете "Confirm" И всичко ще се върне по старо му. Успех!

Ако имате въпроси и нещо не ви е ясно, не се колебайте да питате в полето за коментари и ако мога с удоволствие ще ви отговоря :)