Преди да Ви отговорим на въпроса "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?" трябва да Ви запознаем, че в момента протича SEM (Search Engine Marketing) състезание, в което се включват стотици участници от SEO средите в България.
Целта на състезанието е дадена интернет страница (уеб сайт) да се класира на 1-во място при търсене в Гугъл на ключовата фраза "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?"
Състезанието мотивира участниците с награди, но сред тях най-голямата мотивация е да се докажат кой е по-добър SEO оптимизатор.


Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Защо да купим лаптоп Acer точно от онлайн магазина на www.Notebook.bg?

Notebook.bg e организатор и спонсор на състезанието, чиито награди са една парична от пет хиляди лева за първия класирал фразата на първо място в Гугъл, един ултрабук Acer за втория и за другите участници - аксесоари за лаптопи, чанти, слушалки, мишки и др.
Целта на участниците не е да Ви накарат да си купите лаптоп от Notebook.bg, а просто да класират зададената фраза в Google.

Защо да купите лаптоп Acer от тях?
Разбира се има много други места от където можете да си купите лаптоп, но дори според нас, Notebook.bg наистина са един онлайн магазин, който постоянно доказва себе си на българския пазар за продажба на компютри, периферия и разбира се лаптопи Acer.

Преимуществата на Notebook.bg са тяхната политика. Те имат интересен подход към клиентите си с така наречената от тях - "Програма 7"

Тя олеснява клиентите им с 7 много силни и атрактивни акцента:

 • Те предоставят 7 дни за ремонт
  Ако продукт закупен от тях се развали, те поемат ангажиментите по отстраняване на дефекта в срок до 7 работни дни.
 • Те дават 7 дни гаранция за най-ниска цена
  В седем дневен срок след покупката Ви, ако цената в магазина им се намали те ще Ви възстановят разликата.
 • Имате 7 дни срок да върнете стоката
  През първите седем дни след закупуването на продукт от Notebook.bg, Вие можете да го върнете и заплатената сума ще Ви бъде възстановена.
 • Те предлагат 7 дни 24 часова телефонна поддръжка
  Безплатна поддръжка 24 часа в денонощието.
 • 7 часа за доставка
  На територията на гр. София, срока им за доставка в работно време е 7 часа.
 • При Notebook.bg, разполагате със 7 начина на плащане
 • Всеки закупен преносим компютър може да бъде застрахован срещу кражба и други щети само срещу 7лв.

Защо точно лаптоп Acer?

Продуктите на Acer Inc. включват евтино-целенасочени компютри настолни и преносими, таблети, сървъри, устройства за съхранение на данни, дисплеи, смартфони и периферия. През 2012 г. Acer бе четвъртата по големина в света, компания търгуваща с компютри.

В момента компанията е вторият по продажби в света компютърен производител след „Хюлет-Пакард“ (HP) и не крие сериозните си амбиции за 1-во място. През последните години Acer първи прилагат едни от най-новите технологии, съчетани с високо качество и ниски цени, докато HP допускат производство на лаптопи с отклонения в качеството, борейки за по-достъпна цена на техните продукти.

Ако все още се чудите какъв лаптоп да си закупите, то Acer би бил чудесен избор, а вече знаете и от къде можете да го купите - потърсете лаптопи в онлайн магазина - Notebook.bg

Creative Vision Reviewed by Creative Vision on . Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? Това е публикация отностно SEO състезанието организирано от Notebook.bg Rating: 5.0