SEO оптимизация

Преди да Ви отговорим на въпроса "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?" трябва да Ви запознаем, че в момента протича SEM (Search Engine Marketing) състезание, в което се включват стотици участници от SEO средите в България.
Целта на състезанието е дадена интернет страница (уеб сайт) да се класира на 1-во място при търсене в Гугъл на ключовата фраза "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?"
Състезанието мотивира участниците с награди, но сред тях най-голямата мотивация е да се докажат кой е по-добър SEO оптимизатор.

Прочетете повече - Защо да купите лаптоп Acer от Notebook.bg


Уеб сайтът - задължителен елемент от маркетинга на дадена фирма

Някои казват, че ако един бизнес го няма в интернет, го няма и в реалността.

Уеб сайтът на компанията стана задължителен елемент от маркетинга й, лицето й пред всички непознати. Какво прави човек, когато чуе име на фирма, но не познава добре дейността й? Пише името й в търсачката. И тогава се появява сайтът.

продължава>


Оценете сайта си с Website Grader

Website Grader е безплатен и изключително полезен SEO инструмент, който измерва маркетинговата и seo оптимизационната ефективност и прозрачност на вашия сайт. В същото време ви показва какво не е наред и ви дава съвети за това как един уеб сайт може да се подобри от гледна точка на маркетинга и да постигнете по-голяма успеваемост.

продължава>


Входящи линкве и page ranк

Линкове, линкове и пак линкове.

Беклинкове или още наричани (inbound links) - входяши линкове са връзките намерени в други сайтове сочещи към вашия. Колкото повече връзки има към вашия сайт, толкова по-високо е ранкван той. Това е индикатор за търсещите машини, че сайта ви е важен и е от високо значение, следователно Гугъл го качва на по-горни позиции в търсачката си.

продължава>


Google Analytics статистика за сайта ви

Добрата SEO оптимизация има нужда от качествен софтуер за анализиране, като Google Analytics например, който предлага полезна статистика и информация за вашия сайт.
Ако се научите правилно да следите и анализирате поведението на Вашите посетители и обръщате повече вниманиe на статистиката, Вие бихте могли да увеличите посещенията и ефикасността на сайта си. Едни от основните параметри, които трябва да следите са следните:

продължава>

Още статии...

Страница 1 от 2

Начало
Предишна
1