Банер
Банер

Часовници онлайн

Име: ЕТ "Кортеберт"
Категория: Онлайн магазин за часовници
Адрес: www.timex-bg.com

 
Онлайн магазин за часовници

Timex-bg.com е специализиран онлайн магазин за продажба на мъжки часовници, дамски часовници, спортни часовници и детски часовници Таймекс.
Поръчката става изключително лесно и отнема само няколко минути. Доставката е безплатна за клиента и пристига експресно в рамките на 24 часа. Поръчаният часовник се доставя в оригинална кутия с логото на Timex, упътване към него и гаранционна карта от 2 години.

Часовниците се изпращат с куриер с опцията "Отвори преди да платиш". Ще заплатите сумата на куриера след като отворите, проверите и се уверите, че вътре е този часовник, който сте поръчали на съответната цена!


ЕТ "Кортеберт" предлага още Часовници Casio, Timex, Orient, Westar, Continental, Swatch, Police, Diesel, Jacques Lemans.Часовникът е аксесоар, чиято функция е не само да показва времето, а да придава стил и уникалност, съобразени с индивидуалнoстта и същността на човека, който го притежава. Комбинацията между мода и прецизност е това, което отличава часовниците от останалите аксесоари. Мъжките часовници и Дамските часовници са едно изключително бижу, съчетаващо се с практичност и красота, техника и стил, мода и изключително оригинален дизайн. Нашият сайт предлага разнообразие от дамски и мъжки часовници на различни марки, които притежават широка гама от часовници с индивидуална визия и цветова комбинация.
Назад към Каталога