Мултимедийно студио - Creative Vision

Мултимедийно студио - Creative Vision

предлага професионални, креативни и с високо техническо качество услуги в сферата на мултимедийния свят. Ние работим в четири основни направления:

  • Уеб - Модерни, атрактивни и художествено оформени сайтове за вашия бизнес.
  • Видео продукция - Модерни възгледи, сценарии и креативна визия във видеозаснемането и видеомонтажа на вашите семейни и фирмени тържества, сватби, рожденни дни и др.
  • Фотография - сватбена, бална, семейна, модна, рекламна и бизнес фотография.
  • Аудио продукция - Професионално аудио оформление, аудио спотове, мастеринг и продукция на авторски мелодии, инструментали и песни.
Изработка на Уеб сайтове

Creative vision

предлага изработка на цялостни уеб решения за вашия бизнес - изграждане на професионални уеб сайтове според вашите нужди и предпочитания, дизайн, редизайн и модерницазия на уеб сайтове, маркетинг и реклама в интернет, СЕО оптимизация, поддръжка и регистрация на домейни и хостинг услуги. Ние ви предлагаме най-практичното и добро решение за вас на изключително атрактивни цени.

Изберете от нашите Уеб УслугиПоддръжка на Уеб сайт

ПРОМОЦИЯ! Изработка на уеб сайт!

 

Заснемане на видео и монтаж на клипове и късометражни филми

Creative vision

предлага професионално заснемане и креативен монтаж на тържествени събития, празници и изяви съобразено с Вашите желания, вкусове и представи.
Ние се стремим към уникалността в отразяването на вашите спомени, значими за вас събития и успехи. За едно по-модерно и иновативно видео според Вашите нужди се доверете на нашия екип предлагащ следните видео услуги:

Семейно видео Фирмено видео Арт видео   Видео за подарък - изненада  Видео презентация

Сватбена Фотография

Creative vision

предлага заснемане на Вашите тържества събития, празници и изяви. За вашите нужди изберете нашите услуги:

Фотография

Аудио инструментали, спотове и шапки

Creative vision

предлага професионално композиране на оригинални инструментали и музика, аудио спотове и шапки, както и мастеринг и продукция на авторски мелодии и песни  за вашите реклами, репортажи, видео, радио и други нужди.

Изберете нашите  Аудио услуги

Графичен Дизайн

Creative vision

предлага изработка на цялостна фирмена идентичност - фирмени лога и знаци, визитки, постери, флаери, колажи, рекламни материали, банери и други графични елементи. За вашите нужди изберете нашите услуги:

Флаери Брошури Постери Покани   Листовки   Визитки

Още услуги, очаквайте скоро!

Видео презентация

You must have Flash Player installed in order to see this player.

Последни Уеб Сайтове